Alsof de tijd in NZ sneller gaat... - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Pieter Buss - WaarBenJij.nu Alsof de tijd in NZ sneller gaat... - Reisverslag uit Wellington, Nieuw Zeeland van Pieter Buss - WaarBenJij.nu

Alsof de tijd in NZ sneller gaat...

Door: Henk

Blijf op de hoogte en volg Pieter

06 April 2010 | Nieuw Zeeland, Wellington

De afgelopen maand met Henk is voorbij gevlogen. Zo zaten we samen aan de koffie in Auckland, en zo scheidden onze wegen een paar dagen geleden in Christchurch. Hoogtepunten wat mij betreft waren het bezoek aan de majestueuze bergen in Milford Sound, de ongelooflijke panorama's aan de Coromandel Bay, het nachtje uit in Akarao (waar je je zelfs op de dansvloer hebt gewaagd), het slappe geouwehoer en genieten van de natuur, verspreid over beide landen
Henk, jij ook hartstikke bedankt voor de gezelligheid! Hebben inderdaad heel wat afgelachen, soms meer dan ons en anderen (haha) lief was (ren). Hopelijk kun je een beetje uitrusten in NL de komende dagen. 24 uur vliegen gaat je niet in de kouwe kleren zitten immers! Succes met de muziek, groetjes aan Jos en geef Anouk ff een dikke knuffel als je op kraambezoek gaat.
Vanuit Wellington, waar ik ondertussen bij Nati ben aangekomen en ik vanavond oerhollandse pannenkoeken ga bakken, bedank ik iedereen even voor de spontane reacties de afgelopen weken. Zal proberen net zoveel verslagen te maken als afgelopen tijd. Wordt nog een heel karwei;)
Komende week ga ik hier in Wellington proberen een baantje te vinden. Ondertussen moet ik oppassen voor de wind, want je waait hier serieus soms bijna weg;)
Ik meld me snel weer, hopelijk met goed nieuws op jobhuntgebied. Voor nu iedereen en goeie week gewenst met hopelijk lekker weer!

Groeten, Pieter

• 06 April 2010 - 14:18

Jos Buss:

Hoi Pieter,
    Henk is goed aangekomen, Suzan stond op Schiphol om hem te verwelkomen op nederlandse bodem.
    De treinreis verliep wat stroef,af en toe een bus i.p.v. de trein(de naam wel eer aan doen he?) oom Gerard stond op het station in Oldenzaal en ik heb zopas Henk weer in m'n armen kunnen sluiten. de eerste kop zelfgemaakte soep smaakte Henk goed. Intussen heb ik de cadeaus kunnen bewonderen, foto's gezien en speelt Henk op de trompet die hij in nw zeeland kocht. kortom het leeft hier
    weer.........
    Bye bye Pieter, hou je haaks, liefs van het thuisfront.

• 06 April 2010 - 19:35

Eelco En Leonie:

Ha Pieter,
    Dat zal wel weer ff wennen zijn, zo zonder je pa rondreizen.
    Succes met jobhunting!
    Groetjes

• 10 April 2010 - 11:35

Suzan:

He Pietjepuk! Ik ben even in O'zaal (na een helse tocht; gister 3 uur onderweg geweest door een brand bij Deventer) en net met mama bij de dochter van Anouk geweest. Heel lief, klein poppetje! Ze bedankte je voor de kiwi, vond het helemaal geweldig. Toen ze het uitpakte dacht ze dat het een rat of zoiets was, hahaha, ze schrok helemaal! Gaan zo ff stadje in. Wat leuk dat we meer foto's van Nati kunnen bewonderen, ben heel benieuwd! Henk was heel enthousiast in elk geval:-). We hebben al wel bedacht dat het handiger is als jullie in NL gaan wonen, omdat hier ook wel leraren Engels/Spaans nodig zijn...Maar laten we niet te snel van stapel lopen. Voor nu veel plezier weer en succes met het vinden van een baan.

Liefs Sanna

PS: Superbedankt ook namens Floris voor de geweldige kado's!! Ik vind het echt heel erg leuk en Floris is er ook vast heel blij mee. Heel lief boyke:-)
    PS2: Henk is alweer op de trompet aan het blazen
    PS3: Ik zit volgende week op dit tijdstip gewoon lekker ergens in een shoppingmall in NYC!

Verslag uit: Nieuw Zeeland, Wellington

Heerlijk weerzien met Aotearoa

11 Februari 2011

'Tassie'
Pieter

Vriendjes en vriendinnetjes, Welkom op mijn online dagboek. Deze maestro gaat eind november voor 6 maanden (of wat langer) naar Nieuw-Zeeland en Australie. Op de terugweg pik ik nog een stukkie Azie (Thailand en Indonesie) mee. Om als een tweede Crocodile Hunter terug te komen, ben ik al druk bezig om in de vijver met de blote hand goudvissen te vangen en in weilanden achter schapen aan te hobbelen. Oefening baart kunst. Verder zijn de voorbereidingen ook uiterst serieus, als je weet hoeveel verzekeringen je wel niet moet checken en/of uitbreiden. Ik houd jullie via deze site op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We'll keep in touch. Cheers, Pieter

Actief sinds 24 Aug. 2009