Delayed...
Door: webmaster
Blijf op de hoogte en volg Pieter
01 December 2009 | Verenigd Koninkrijk, Londen
De bedoeling was om maandagavond rond een uur of 22.00 uur vanaf London naar Sidney te vliegen. Toen het gatenummer maar niet op de borden kwam te staan, begon er iets te dagen...Vliegtuig bleek technische problemen te hebben. Tot enorme woede van de met name Engelse en Australische reizigers werd nullll informatie gegeven. Uiteindelijk kwam rond middernacht het hoge woord eruit; we gaan niet meer vliegen, maar jullie worden ondergebracht in hotels, en vertrekken morgenavond (vanavond) om 7 pm.
Dat betekende uiteindelijk uren wachten; eerst op de bagage, later op bussen waarvan er veel te weinig waren besteld. Ondertussen beetje lopen ouwehoeren met andere reizigers. Een aantal viel de mensen van British Airways bijna aan, zo laaiend waren ze dat de communicatie zo bagger was en de vertraging zo groot. Want ja, de baan en andere afspreken in Australie wachtten.
Uiteindelijk in een pauperhotel beland, waarvan de manager vanwege de lange incheckrij adviseerde om wat te gaan eten. Nadat we zijn advies hadden opgevolgd bleek het hotel overbooked! En dus moesten we met een mannetje of 10 in een paar taxi's naar een ander hotel. Paar Spanjaarden, die nulll Engels kunnen, begrepen er niets van. Een andere vrouw, uit Schotland legde haar hele levensverhaal op tafel nadat ze voor het eerst sinds 13 jaar weer alcohol dronk...
Enfin, later meer over deze bijzondere huismoeder, die overigens een bekende is van de legendarische zangeres Susan Boyle....
ik ga aan de lunch. Byebye
01 December 2009 - 17:11
Suzan:
He piet,wat een verhaal joh! Je bent er nog wel relaxt onder volgens mij. Was die tip over de boxers in je handbagage toch niet zo gek he;-)? Btw,ik sta nu ook stil in a'foort vanwege een defecte trein. Ach ja,het is overal hetzelfde! Is jouw hotel trouwens nu mooier dan die in eerste instantie,maw was het slim dat je eerst gegeten hebt? Goede vlucht alvast en ben benieuwd naar je volgende avonturen! Liefs -
01 December 2009 - 17:29
Boske:
,,Met Buss maak je altijd gekke dingen mee...'' Ik hoor het mn vrienden nog zeggen.
Ik hoor het mezelf idd ook nog zeggen tegen Leonie...waarom verbaast het me niets, er gebeurt idd altijd wel wat met jou haha..
Maar net wat je zegt, levert meteen mooie verhalen op. Nu al benieuwd naar het vervolg.
gruessssseeeee -
01 December 2009 - 18:40
Aldo:
Hee Pieter,
Ik had me nog zo voorgenomen je een goede reis te wensen, had ik het maar gedaan, dan was deze ellende je waarschijnlijk bespaard gebleven. Ik hoop maar voor je dat die dronken vrouw iets knapper is dan haar vriendin. Erg geinig trouwens, zo'n reisverslag. Ik hoop dat je hem bij houd... cheers!! -
01 December 2009 - 21:08
Eelco & Leonie:
He Pieter,
Wat een belevenissen al, en dan ben je nog maar in Londen! ;)
Have fun,
groeten -
02 December 2009 - 09:27
André:
Buss,
Wat een verhaal weer! Ik had eerlijk gezegd ook niet anders verwacht; je bent nooit ergens op tijd! :) -
02 December 2009 - 10:06
Joost:
Alsof het weer zo moest zijn, ze hebben Buss weer te pakken! ;-)
Gelukkig reageer je relaxed. Het eerste mooie verhaal is al binnen!