Zweten in singapore - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Pieter Buss - WaarBenJij.nu Zweten in singapore - Reisverslag uit Singapore, Singapore van Pieter Buss - WaarBenJij.nu

Zweten in singapore

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Pieter

02 December 2009 | Singapore, Singapore

De vertraagde vlucht vanuit London verloopt tot dusverre prima. Ben nu ff aan het rondsnuffelen op Singapore Airport. Helaas heb ik geen tijd om het centrum te verkennen, aangezien het vliegtuig rond 7 uur vertrek. Luchthaven zelf is niet zo interessant, wel was het mooi meegenomen dat we -vanwege de enorme vertraging vouchers en een gratis maaltijd- hebben gekregen. Niet slecht hier in Singapore! Het is met 36 graden behoorlijk zweten geblazen. Zojuist een cameraatje gekocht met geheugenkaart van 8 GB. daar moet ik volgens de verkoper wel 3000 foto's mee kunnen maken. Lijkt me ook wel nodig, aangezien ik nog ff in het buitenland blijf...Als echte Nederlander heb ik ff afgepingeld voor de aanschaf van het kleinood. Ben vast niet de enige die dat doet, dus bezwaard voel ik me absoluut niet.
Goed, ik ga weer verder. moet nog een overnachting boeken voor de eerset nacht in Auckland, waar ik (als het effe meezit;) morgenmiddag aankom.

Groeten, en all the best.

Pieter

• 02 December 2009 - 11:12

Andre:

jammer dat je niet effe kunt neuzen op Orchard Road! Het meest fantastische van deze stadsstaat! Ik raad je aan om op je terugweg nog wat langer rond te neuzen in Singapore, het is zeker de moeite waard. Alleen niets weggooien op straat he! Je kunt, naar verluid, geen tv kijken in een Singaporese cel...

• 03 December 2009 - 13:19

Gali:

Gelukkig had je De Perstribune bij je. Koddig krantje! Groeten aan Stoffel.

• 03 December 2009 - 13:57

Joost:

36 graden? Dat is niet weinig, zeg maar.

• 03 December 2009 - 17:49

Buss Senior:

Pieter, terwijl ik dit schrijven toevertrouw aan het beeldscherm realiseer ik me dat jij er al een paar heel enerverende dagen op hebt zitten en dat je wellicht nu naarstig op zoek bent naar een plaats waar je je heerlijk te ruste kunt leggen om bij te komen van de vermoeienissen. Wat zul je nog veel wijsheid opdoen, maar je zult tevens ervaren dat er zich omstandigheden kunnen voordoen, waarbij je je wijsheden ook nog wel eens nodig zou kunnen hebben.
    Wij wensen jou op jouw
    "strooptocht" alle wijsheid toe die je in je hebt om over een half jaar te kunnen zeggen: deze wereldreis was onvergetelijk en voor mij onuitwisbaar.
    Laat veel van je horen; wij zijn in stilte met jou op reis.

• 03 December 2009 - 22:53

Boske:

Mooi gesproken door heer Buss Senior!

Verslag uit: Singapore, Singapore

Heerlijk weerzien met Aotearoa

11 Februari 2011

'Tassie'
Pieter

Vriendjes en vriendinnetjes, Welkom op mijn online dagboek. Deze maestro gaat eind november voor 6 maanden (of wat langer) naar Nieuw-Zeeland en Australie. Op de terugweg pik ik nog een stukkie Azie (Thailand en Indonesie) mee. Om als een tweede Crocodile Hunter terug te komen, ben ik al druk bezig om in de vijver met de blote hand goudvissen te vangen en in weilanden achter schapen aan te hobbelen. Oefening baart kunst. Verder zijn de voorbereidingen ook uiterst serieus, als je weet hoeveel verzekeringen je wel niet moet checken en/of uitbreiden. Ik houd jullie via deze site op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We'll keep in touch. Cheers, Pieter

Actief sinds 24 Aug. 2009